Word verpleegkundige niveau 4 bij De Zorggroep

 • Uitdagende rollen
 • Werken wanneer en zoveel je wil
 • Loop vrijblijvend een ochtend of middag mee

Update: We zoeken nog 7 nieuwe collega’s in Noord- en Midden Limburg

Ja, ik meld me aanStuur mij de vacature

Bekijk de video van onze Verpleegkundigen

Verpleegkundige? Laat zien wat jij in je mars hebt!

Als professioneel verpleegkundige wil jij jouw kennis en ervaring volledig inzetten. Bij De Zorggroep krijg jij de werkplek die je verdient en waar jouw expertise helemaal uit de verf komt. Meld je vrijblijvend aan om een dag mee te lopen en ontdek zelf de vele mogelijkheden die De Zorggroep jou biedt.

Verpleegkundige? Laat zien wat jij in je mars hebt!

Als professioneel verpleegkundige wil jij jouw kennis en ervaring volledig inzetten. Bij De Zorggroep krijg jij de werkplek die je verdient en waar jouw expertise helemaal uit de verf komt. Meld je vrijblijvend aan om een dag mee te lopen en ontdek zelf de vele mogelijkheden die De Zorggroep jou biedt.

Ja, ik meld me aan

Bij De Zorggroep vind je de baan die echt bij jou past

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg is er altijd een werkplek bij jou in de buurt, in één van de 38 zorglocaties óf bij mensen thuis. Zo kun jij jouw ideale werkplek kiezen. Elke locatie heeft een eigen karakter en we laten je dat graag ervaren. Je bent van harte welkom om op meerdere woonzorglocaties of in de thuiszorg een kijkje te nemen. De keuzes zijn legio: wil je een bepaalde doelgroep of aandachtsveld, een werkplek bij jou in de buurt, een contract met meer uren of juist minder? Werk je liever met mensen met een lichamelijke aandoening (somatiek) of mensen met dementie, op een dagbehandeling of bij een interventieafdeling of zoek je meer uitdaging en ga je liever aan de slag bij een PG-pluswoongroep of een woongroep met jonge mensen met dementie?

Jij bepaalt het. En maak je niet druk over een sollicitatiebrief of cv. Wij helpen jou persoonlijk om de beste werkplek te vinden.

Bekijk de video van onze Verpleegkundigen

Ik had niet gedacht dat een dag meelopen zoveel zou opleveren. Ik ben op twee locaties geweest en ik merkte meteen waar ik me thuis zou voelen.

Wendy (38)

Zo makkelijk zijn de stappen naar jouw ideale baan

1

Meld je aan

Laat ons weten dat je interesse hebt
2

Adviesgesprek op een locatie bij jou in de buurt

Bespreek jouw wensen met onze recruiter
3

Meeloopdag

Ervaar welke woonzorglocatie of welk thuiszorgteam het beste bij jou past
4

Past de baan bij jou? Dan kun je direct aan de slag!

Gefeliciteerd met je nieuwe baan
meld je aan

Dit is wat we je bieden

Allereerst bieden we je een veelzijdige baan op een werkplek die precies bij jou past. Jij bepaalt op welke locatie (bij mensen thuis óf op een woonzorglocatie) en hoeveel uren je werkt en wil je eens wat anders proberen, dan gaat dat heel gemakkelijk. Bij De Zorggroep is alles goed geregeld. Je werkt met de modernste systemen, je krijgt alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en wij zorgen voor een optimale ondersteuning.

Direct vast contract

Innovatieve hulpmiddelen

Werken waar je wilt

Salaris tot €3.471 (excl. onregelmatigheidstoeslagen)

Welzijn - en gezondheidsprogramma

Ruime opleidings- en ontwikkelmogelijkheden

Wat breng je mee?

Je bent een gediplomeerde Verpleegkundige op niveau 4 en hebt een BIG-registratie. Je kunt goed het overzicht houden en bent flexibel. Verder is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat.

Wat zeggen onze medewerkers?

Jos Geijbels24 uurs-verpleegkundige

Ik vind het prettig dat we hier altijd beschikken over de modernste hulpmiddelen. Daarin loopt De Zorggroep echt voorop vind ik.

Loek Thijssenwijkverpleegkundige

Het mooie van De Zorggroep is dat de organisatie, ondanks haar grootte, dynamisch is en zich toekomstgericht blijft ontwikkelen. Hierin wordt mij de mogelijkheid geboden om mij mee te ontwikkelen

John Verhaegh24-uurs verpleegkundige

Ik had al veel ervaring en ik wilde me verder ontwikkelen. En dat begrepen ze heel goed bij De Zorggroep. Ik kreeg meer verantwoordelijkheid en dat maakt mijn werk extra uitdagend, ik geniet er elke dag van!

Erica Maasverpleegkundige

Ik werk graag bij de Zorggroep omdat ik mezelf kan en mag blijven ontwikkelen en daarom het beste uit mezelf kan halen.

Melanie Knoupsverpleegkundige

Het zorgaanbod bij De Zorggroep is heel breed, ik heb al met veel verschillende doelgroepen gewerkt binnen De Zorggroep.
Doordat het zo breed is kun je je altijd verder ontwikkelen en is er altijd wel iets dat bij je past binnen onze organisatie.

Ik had niet gedacht dat een dag meelopen zoveel zou opleveren. Ik ben op twee locaties geweest en ik merkte meteen waar ik me thuis zou voelen.

Wendy (38)

Meld je direct aan

Ben je geïnteresseerd? We nemen graag contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunnen we dan een meeloopdag of een oriënterend gesprek inplannen. Zo maak je geheel vrijblijvend kennis en kun je zelf het beste een oordeel vormen.

Er hebben zich al 28 verpleegkundige aangemeld voor een meeloopdag

  Over welk diploma beschik je:

  Sharon helpt je graag verder

  Heb je vragen over het werken als verpleegkundige bij De Zorggroep of over de mogelijkheid om een dagje mee te lopen? Neem dan contact op met Sharon. Zij helpt je graag verder met al je vragen.

  Sharon Lubbers
  Recruitment adviseur
  Telefoon: 06-121 969 15

  Stuur een email naar SharonStart chat met Sharon via Whatsapp

  De Zorggroep; Samen begint met jou

  Werken vanuit Positieve Gezondheid staat bij De Zorggroep centraal. Dat betekent dat accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf. En dat geld ook voor medewerkers. Want als jij goed in je vel zit, dan heb je plezier in je werk en lever je de beste zorg! Wij bieden jou optimale ondersteuning bij je werk. Door de modernste systemen, methoden en technieken te gebruiken maar ook door je alle ruimte te bieden je verder te ontwikkelen en door te groeien in je beroep. Bij De Zorggroep is alles goed geregeld. Daar kun jij op vertrouwen.

  38 zorglocaties

  Regio Noord en Midden Limburg

  300 professionele zorgteams

  Nachtzorg teams

  5500 medewerkers

  2300 vrijwilligers

  100 wijkteams

  Gemiddelde leeftijd 44 jaar