Word Specialist Ouderengeneeskunde bij De Zorggroep

Jij bent Specialist Ouderengeneeskunde (i.o.) en je werkt het liefst in een hecht team bij een organisatie die vooroploopt in jouw vakgebied. Je wilt een goede balans tussen werk-privé, zoekt variatie in je werk en je vindt het belangrijk om je te blijven ontwikkelen.

Herkenbaar? Ontdek dan nu jouw mogelijkheden bij De Zorggroep.

Ja, ik heb interesse!Stuur link naar Email

De voordelen die De Zorggroep jou biedt

Bij De Zorggroep staan jouw persoonlijk groei en ontwikkeling voorop. Er zijn veel opleidingsmogelijkheden en onze samenwerking met UKON biedt legio kansen voor verdere ontwikkeling. Maar dat niet alleen, bij ons is een goede werk-privébalans van groot belang. Daarom kun je bij ons parttime aan de slag en word je bij de bereikbaarheidsdiensten professioneel ondersteund door een verpleegkundige voorwacht en collega-artsen. Dat geeft ruimte. En die ruimte krijg je bij De Zorggroep ook in de uitvoering van je taken, want wij vinden dat jij jouw werk op jouw eigen manier moet kunnen doen.

De Zorggroep ervaar ik als bijzonder hecht, gezien de grootte van de organisatie is dit opvallend. Mijn mening en visie worden oprecht gehoord en we zijn samen bezig om elkaar te versterken.

René BeaumontSpecialist Ouderengeneeskunde bij De Zorggroep

Samen gaan we voor de beste zorg

Als Specialist Ouderengeneeskunde werk je in een hecht team van zorgprofessionals en ben je zowel betrokken bij kort- en langdurende behandeltrajecten, zoals geriatrische revalidatiezorg en chronische somatiek, als bij specialistische zorgvormen zoals jong dementerenden en gerontopsychiatrie. Daarnaast heb je beleidstaken en werk je samen met de eerstelijnszorg, de GGZ en de andere specialisten in het ziekenhuis. Met die variatie en dynamiek is geen dag hetzelfde. En wil je toch nog meer afwisseling, dan biedt De Zorggroep je alle kansen om betrokken te zijn bij het opleiden van zorgprofessionals.

Ondanks de grootte van de organisatie werk je in kleinschalige teams met korte lijnen naar collega’s en directie. De Zorggroep zoekt voortdurend naar nieuwe mogelijkheden en alternatieven. Zie jij die mogelijkheden? Dan is de directie slechts een telefoontje van je verwijderd.

Dit zijn de voordelen voor jou

Naast gevarieerd werk in de prachtige omgeving van Noord- en Midden-Limburg bieden we je ook het volgende:

Salaris in schaal 75 tot €8.391.

Afhankelijk van jouw opleidingsniveau kan dit ook schaal 80 tot €9.811 worden

Goede werk-privébalans

Mogelijkheid om parttime te werken

Direct een vast contract (24-36 uur)

Ruime ontwikkelingsmogelijkheden o.a. kaderopleidingen

Mogelijkheid om promotie-onderzoek te doen

Fijne voordelen o.a. Fietsplan en Fitness-plan

Variëteit in werkgebieden

Nauwe samenwerking met Universitair Kenniscentrum Ouderengeneeskundige Nijmegen (UKON)

Dit breng jij mee

Je bent een Specialist Ouderengeneeskundige (in opleiding) met een positieve instelling. Je bent een betrokken collega en je werkt het liefst in een kleinschalig team. Daarnaast zet je jouw kennis en kunde niet alleen in voor de behandeling van cliënten, maar ook om je team te versterken. Breng je ook nog andere specialisaties met je mee? Dat is een groot voordeel!

Aanmelden

Is je interesse gewekt? Laat dan je gegevens achter voor een kennismaking. Binnen een week nemen we contact voor je op voor een eerste gesprek.

  Ik beschik over een geldig diploma voor Specialist Ouderengeneeskunde
  JaNee

  Stuur link naar EmailStuur link via Whatsapp

  Meer weten?

  Wil je meer weten over de rol van Specialist Ouderengeneeskunde of De Zorggroep?
  Ik kan je er alles over vertellen en zelfs direct in contact brengen met een van je toekomstige collega’s.

  Sharon Lubbers
  Recruitment adviseur
  T. 06 – 121 969 15

  Neem contact op met SharonChat via Whatsapp met Sharon

  De Zorggroep: betrokken, betrouwbaar en bekwaam

  Als een van de grootste zorginstellingen van Limburg heeft De Zorggroep een groot aantal kleinschalige zorglocaties, elk met zijn eigen karakter en specialisaties. Van thuiszorg, ergotherapie, psychogeriatrie en dagverpleging tot psychologische hulp, behandelingen voor dementie en (niet aangeboren) hersenletsel. Bij De Zorggroep staat de mens centraal en dat geldt ook voor de medewerkers. Wij bieden jou optimale ondersteuning bij je werk. Met de modernste systemen, methoden en technieken maar ook door je alle ruimte te bieden je verder te ontwikkelen en door te groeien in je beroep. Bij De Zorggroep is alles goed geregeld. Daar kun jij op vertrouwen.