Word Specialist Ouderengeneeskunde bij De Zorggroep

Als gedreven Specialist Ouderengeneeskunde (in opleiding) werk je het liefst bij een organisatie die vooroploopt binnen dit uitdagende en- veelbewogen vakgebied. Persoonlijke ontwikkeling is voor jou belangrijk en je wil jouw expertise breed kunnen inzetten. Daarnaast vind je een hecht team en variatie in je werk onmisbaar.

Herkenbaar? Ontdek dan nu jouw mogelijkheden bij De Zorggroep.

Ja, ik heb interesse!Stuur link naar Email

Jouw toekomst bij De Zorggroep

Je komt te werken in een grote organisatie. De Zorggroep biedt een ruim assortiment aan zorgdiensten en vele woon- en zorgcentra in de regio Noord- en Midden-Limburg. Van psychogeriatrische en somatische woongroepen tot specialistische woongroepen voor jonge mensen met dementie en mensen met niet aangeboren hersenletsel. Wij zetten de mens centraal en dat betekent dat geen enkel traject hetzelfde is. 

Dat geldt ook voor jou en je persoonlijke ontwikkeling. We zien dat, naast het leveren van de best mogelijke zorg, als het belangrijkste onderdeel van jouw werk. Bij De Zorggroep krijg je dan ook de kans om je verder te ontwikkelen; door het volgen van kaderopleidingen, deel te nemen aan kennisnetwerken en het verrichten van wetenschappelijk onderzoek. Jouw expertise is voor ons van groot belang. Kiezen voor De Zorggroep is kiezen voor persoonlijke ontwikkeling, wat je ambities ook zijn.

De Zorggroep ervaar ik als bijzonder hecht, gezien de grootte van de organisatie is dit opvallend. Mijn mening en visie worden oprecht gehoord en we zijn samen bezig om elkaar te versterken.

René BeaumontSpecialist Ouderengeneeskunde bij De Zorggroep

Samen gaan we voor de beste zorg

Kwaliteit van leven verbeteren is het voornaamste doel. Samen gaan we voor de beste zorg en behandeling. Als Specialist Ouderengeneeskunde val je onder het Expertise- en Behandelcentrum (EBC) van De Zorggroep, een apart onderdeel met eigen management en directie. Hier werkt je in een divers team van artsen, verpleegkundig specialisten, (24-uurs) verpleegkundigen, psychologen en paramedici die samenwerken om professionele zorg te leveren. Welbevinden en zingeving in het leven van cliënten is erg belangrijk. Een goede samenwerking tussen cliënten, mantelzorgers, en zorgverleners is dan ook essentieel. Je bent betrokken bij kortdurende zorg en behandeltrajecten, bijvoorbeeld binnen geriatrische revalidatiezorg en eerste lijn, als ook bij langdurige trajecten intra- en extramuraal. Geen dag is hetzelfde en als je niet bezig bent met de (medische) zorg en behandeling voor je cliënten, ben je betrokken bij de ontwikkeling van collega’s.

Ondanks de grootte van de organisatie werk je in kleinschalige teams met korte lijnen naar collega’s en directie. De Zorggroep zoekt voortdurend naar nieuwe mogelijkheden en alternatieven. Zie jij die mogelijkheden? Dan is de directie slechts een telefoontje van je verwijderd.

Dit zijn de voordelen voor jou

Naast gevarieerd werk in de prachtige omgeving van Noord- en Midden-Limburg bieden we je ook het volgende:

Salaris in schaal 75 tot €8.146,47.

Afhankelijk van jouw opleidingsniveau kan dit ook schaal 80 tot €9.525,59 worden

Goede werk-privébalans

Mogelijkheid om parttime te werken

Direct een vast contract (24-36 uur)

Ruime ontwikkelingsmogelijkheden o.a. kaderopleidingen

Mogelijkheid om promotie-onderzoek te doen

Fijne voordelen o.a. Fietsplan en Fitness-plan

Variëteit in werkgebieden

Nauwe samenwerking met Universitair Kenniscentrum Ouderengeneeskundige Nijmegen (UKON)

Dit breng jij mee

Je bent een Specialist Ouderengeneeskundige (in opleiding) met een positieve instelling. Je bent een betrokken collega en je werkt het liefst in een kleinschalig team. Daarnaast zet je jouw kennis en kunde niet alleen in voor de behandeling van cliënten, maar ook om je team te versterken. Breng je ook nog andere specialisaties met je mee? Dat is een groot voordeel!

Aanmelden

Is je interesse gewekt? Laat dan je gegevens achter voor een kennismaking. Binnen een week nemen we contact voor je op voor een eerste gesprek.

  Ik beschik over een geldig diploma voor Specialist Ouderengeneeskunde
  JaNee


  Stuur link naar EmailStuur link via Whatsapp

  Meer weten?

  Wil je meer weten over de rol van Specialist Ouderengeneeskunde of De Zorggroep?
  Ik kan je er alles over vertellen en zelfs direct in contact brengen met een van je toekomstige collega’s.

  Sharon Lubbers
  Recruitment adviseur
  T. 06 – 121 969 15
  E. sharon.lubbers@dezorggroep.nl

  Neem contact op met SharonChat via Whatsapp met Sharon

  De Zorggroep: betrokken, betrouwbaar en bekwaam

  Als een van de grootste zorginstellingen van Limburg heeft De Zorggroep een groot aantal kleinschalige zorglocaties, elk met zijn eigen karakter en specialisaties. Van thuiszorg, ergotherapie, psychogeriatrie en dagverpleging tot psychologische hulp, behandelingen voor dementie en (niet aangeboren) hersenletsel. Bij De Zorggroep staat de mens centraal en dat geldt ook voor de medewerkers. Wij bieden jou optimale ondersteuning bij je werk. Met de modernste systemen, methoden en technieken maar ook door je alle ruimte te bieden je verder te ontwikkelen en door te groeien in je beroep. Bij De Zorggroep is alles goed geregeld. Daar kun jij op vertrouwen.