Word Basisarts Ouderengeneeskunde bij De Zorggroep in regio Venlo

Jij bent een Basisarts met grote ambities. Je hebt passie voor je vak en wilt nog veel leren. Ouderengeneeskunde vind je een interessante richting, maar jouw carrièrepad is nog niet 100% vastgelegd. Je staat open voor verschillende richtingen en wilt die onderzoeken. 

Herken jij jezelf hierin? Ontdek de mogelijkheden als Basisarts Ouderengeneeskunde bij De Zorggroep.

Ja, ik heb interesse!Stuur link naar Email

Jouw toekomst bij De Zorggroep

Kiezen voor De Zorggroep is kiezen voor persoonlijke ontwikkeling. Het waarmaken van jouw toekomstdromen ligt binnen handbereik of dat nu als Specialist Ouderengeneeskunde of een andere specialisatie is. We faciliteren verschillende opleidingstrajecten en zetten samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Alle ANIOS en AIOS krijgen intervisie, scholing door de kaderartsen en sluiten aan bij structureel farmacotherapeutisch overleg.

In de rol van Basisarts kom je in aanraking met verschillende disciplines die je helpen ontdekken waar jouw ambities liggen. Samen met je supervisor maak je een plan om die waar te maken.

In deze rol heb ik de regie in eigen hand. Dat vind ik heel prettig, ik kan mezelf hierin echt ontwikkelen. Daarnaast faciliteert De Zorggroep mij om door te leren en zijn er veel kansen en mogelijkheden voor specialisatie.

Robin BooijBasisarts Ouderengeneeskunde bij De Zorggroep

Samen voor de beste zorg

Je gaat werken voor een grote organisatie met een ruim assortiment aan diensten, met als arts altijd een verpleegkundige voorwacht, door een vaste groep 24 uurs verpleegkundigen. De Zorggroep is in heel de regio Noord- en Midden-Limburg aanwezig met vele woon- en zorgcentra. Hier kom je in aanraking met verschillende doelgroepen en naast ouderen ook jonge mensen met bijvoorbeeld dementie of niet-aangeboren hersenletsel. Je werk is multidisciplinair; van psychogeriatrie en (geriatrische) revalidatiezorg tot palliatieve zorg en gedragsproblematiek. Daarnaast is de medische as actief in de eerste lijn, in samenwerking met de huisarts en zijn er nauwe en intensieve contacten met de ziekenhuis specialisten, met name daar waar het revalidatie en palliatieve zorg betreft.

De band met cliënten is hecht; er is langdurig patiëntcontact en voor de familie ben je ook geen vreemde. Het voornaamste doel is de kwaliteit van leven verbeteren. Dat vraagt om creativiteit en een eigen visie, hier is meer nodig dan alleen protocollen volgen. Je frisse blik wordt dan ook zeer gewaardeerd, bij zowel de cliënt als het team. Wij zetten de mens centraal en dat betekent dat geen enkel zorgtraject hetzelfde is. Samen gaan we voor de beste zorg.

Ondanks de grootte van de organisatie werk je in kleinschalige teams met korte lijnen naar collega’s en directie. De Zorggroep zoekt voortdurend naar nieuwe mogelijkheden en alternatieven. Zie jij die mogelijkheden? Dan is de directie slechts een telefoontje van je verwijderd.

Dit is wat we je bieden

Naast werken in de prachtige omgeving van Venlo en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bieden we je ook:

Salaris in schaal 65, tot €5.584,67

Nauwe samenwerking met Universitair Kenniscentrum Ouderengeneeskunde Nijmegen

Goede werk-privébalans

Mogelijkheid om parttime te werken (24-36 uur)

Een goede pensioenregeling

Direct een vaste aanstelling

Opleidingsmogelijkheden tot Specialist Ouderengeneeskunde

Fijne voordelen o.a. Fietsplan en Fitness-plan

Grote variëteit in werkgebieden

Start opleiding en samenwerking met Maastricht UMC in sept 2021

Dit breng jij mee

Jij bent een Basisarts met een positieve VOG. Werken binnen een team ligt je goed, je communiceert helder en vriendelijk en hebt een duidelijke, eigen visie. Je bent nieuwsgierig en zit vol energie om door te leren! Het vakgebied Ouderengeneeskunde spreekt je aan en je wilt deze richting graag verder onderzoeken om te zien of daar jouw ambities liggen.

Aanmelden

Is je interesse gewekt? Laat dan je gegevens achter voor een kennismaking. Binnen een week nemen we contact met je op voor een eerste gesprek.

  Ik beschik over een geldig diploma voor Basisarts Ouderengeneeskunde
  JaNee


  Stuur link naar EmailStuur link via Whatsapp

  Meer weten over De Zorggroep of de rol?

  Wil je meer weten over de rol van Basisarts Ouderengeneeskunde of De Zorggroep? Ik kan je er alles over vertellen of direct in contact brengen met een van je toekomstige collega’s! Zo kunnen we elkaar echt leren kennen.

  Sharon Lubbers
  Recruitmentadviseur
  T. 06 – 121 969 15
  E. sharon.lubbers@dezorggroep.nl

  Neem contact op met SharonStuur link via Whatsapp

  De Zorggroep: betrokken, betrouwbaar en bekwaam

  Als een van de grootste zorginstellingen van Limburg heeft De Zorggroep een groot aantal kleinschalige zorglocaties, elk met zijn eigen karakter en specialisaties. Van thuiszorg, ergotherapie, psychogeriatrie en dagverpleging tot psychologische hulp, behandelingen voor dementie en (niet aangeboren) hersenletsel. Bij De Zorggroep staat de mens centraal en dat geldt ook voor de medewerkers. Wij bieden jou optimale ondersteuning bij je werk. Met de modernste systemen, methoden en technieken maar ook door je alle ruimte te bieden je verder te ontwikkelen en door te groeien in je beroep. Bij De Zorggroep is alles goed geregeld. Daar kun jij op vertrouwen.