Word Basisarts Ouderengeneeskunde bij De Zorggroep in regio Venlo

Als Basisarts heb je passie voor je vak. Je hebt grote ambities, wilt nog veel leren én je wilt onderzoeken welk specialisme het beste bij jou past. Ouderengeneeskunde heeft je interesse, maar je weet het nog niet zeker.

Herken jij jezelf hierin? Ga een jaar bij ons aan de slag als Basisarts Ouderengeneeskunde en ontdek jouw ambities bij De Zorggroep.

Ja, ik heb interesse! Stuur link naar Email

Jouw toekomst bij De Zorggroep

Bij De Zorggroep staan jouw persoonlijk groei en ontwikkeling voorop. Er zijn veel opleidingsmogelijkheden en met de begeleiding van je supervisor en de ervaring die je opdoet binnen de eerstelijnszorg ontwikkel jij je snel. Jouw baan is prima te combineren met andere activiteiten, want bij ons kun je ook parttime aan de slag. Zo houd jij een gezonde werk-privébalans en neem je zelf de regie. En die ruimte en vrijheid heb je ook in het uitvoeren van je taken. Want wij vinden dat jij jouw werk altijd op je eigen manier moet kunnen doen.

In deze rol heb ik de regie in eigen hand. Dat vind ik heel prettig, ik kan mezelf hierin echt ontwikkelen. Daarnaast faciliteert De Zorggroep mij om door te leren en zijn er veel kansen en mogelijkheden voor specialisatie.

Robin BooijBasisarts Ouderengeneeskunde bij De Zorggroep

Samen voor de beste zorg

Als Basisarts Ouderengeneeskunde maak je in de volle breedte kennis met de ouderenzorg. Je draait je eigen afdeling en bent verantwoordelijk voor de geïntegreerde zorg van ongeveer 40 cliënten. Dit doe je samen met een hecht team en onder supervisie van een specialist oudergeneeskunde. Je bent betrokken bij behandeltrajecten als geriatrische revalidatiezorg en chronische somatiek en bij specialistische zorgvormen als jong dementerenden en gerontopsychiatrie. Zo krijg jij alle kansen om je horizon te verbreden en te ontdekken waar jouw ambities liggen.

Dit is wat we je bieden

Naast werken in de prachtige omgeving van Venlo en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bieden we je ook:

Salaris in schaal 65, tot €5.752

Nauwe samenwerking met Universitair Kenniscentrum Ouderengeneeskunde Nijmegen

Goede werk-privébalans

Mogelijkheid om parttime te werken (24-36 uur)

Een goede pensioenregeling

Direct een vaste aanstelling

Opleidingsmogelijkheden tot Specialist Ouderengeneeskunde

Fijne voordelen o.a. Fietsplan en Fitness-plan

Grote variëteit in werkgebieden

Start opleiding en samenwerking met Maastricht UMC in sept 2021

Dit breng jij mee

Jij bent een Basisarts met een positieve VOG. Werken binnen een team ligt je goed, je communiceert helder en vriendelijk en hebt een duidelijke, eigen visie. Je bent nieuwsgierig en zit vol energie om door te leren! Het vakgebied Ouderengeneeskunde spreekt je aan en je wilt deze richting graag verder onderzoeken om te zien of daar jouw ambities liggen.

Aanmelden

Is je interesse gewekt? Laat dan je gegevens achter voor een kennismaking. Binnen een week nemen we contact met je op voor een eerste gesprek.

  Ik beschik over een geldig diploma voor Basisarts Ouderengeneeskunde
  JaNee

  Stuur link naar EmailStuur link via Whatsapp

  Meer weten over De Zorggroep of de rol?

  Wil je meer weten over de rol van Basisarts Ouderengeneeskunde of De Zorggroep? Ik kan je er alles over vertellen of je direct in contact brengen met een van je toekomstige collega’s! Zo kunnen we elkaar echt leren kennen.

  Sharon Lubbers
  Recruitmentadviseur
  T. 06 – 121 969 15

  Neem contact op met SharonStuur link via Whatsapp

  De Zorggroep: betrokken, betrouwbaar en bekwaam

  Als een van de grootste zorginstellingen van Limburg heeft De Zorggroep een groot aantal kleinschalige zorglocaties, elk met zijn eigen karakter en specialisaties. Van thuiszorg, ergotherapie, psychogeriatrie en dagverpleging tot psychologische hulp, behandelingen voor dementie en (niet aangeboren) hersenletsel. Bij De Zorggroep staat de mens centraal en dat geldt ook voor de medewerkers. Wij bieden jou optimale ondersteuning bij je werk. Met de modernste systemen, methoden en technieken maar ook door je alle ruimte te bieden je verder te ontwikkelen en door te groeien in je beroep. Bij De Zorggroep is alles goed geregeld. Daar kun jij op vertrouwen.